Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Helsinki-Tallinn express" by Antto Terras * Book PDF Kindle ePub Free

Helsinki-Tallinn express

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Helsinki-Tallinn express
  • Author : Antto Terras
  • Release Date : January 07, 2018
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 3071 KB

Description

"Virossa kortilla oli leipÃĪ. Suomessa nauru."

MiltÃĪ nÃĪyttÃĪÃĪ Suomi virolaisen koomikon silmin? Kaikella rakkaudella kerrottu totuus "isoveljestÃĪ" iskee hermoon - nauruhermoon.

Antto Terras loikkasi Suomeen Neuvostoliiton romahtaessa. HÃĪn luuli pÃĪÃĪsevÃĪnsÃĪ unelmiensa kultamaahan, jossa kuninkaana on K-kaupan VÃĪiski. Nopeasti Terras huomasi tulleensa jallitetuksi: sosialismi, joka ei millÃĪÃĪn ottanut toimiakseen hÃĪnen synnyinmaassaan, olikin Suomessa vallitsevana yhteiskuntajÃĪrjestelmÃĪnÃĪ. Olisikohan sittenkin kannattanut soutaa Ruotsiin asti? No, kuten sukulaisiaan myÃķskÃĪÃĪn sukulaiskansojaan ei voi valita, mutta ainahan niiden kummallisuuksia voi tarkastella kaikella rakkaudella huumorin kautta. NÃĪin Antto Terras onkin tehnyt jo yli 20 vuoden ajan stand up -illoissa, roast-tapahtumissa, nÃĪytelmissÃĪ ja kirjoissa. Helsinki-Tallinn ExpressissÃĪ Terras laittaa Suomen ja suomalaisuuden koomikon suurennuslasin alle - unohtamatta myÃķskÃĪÃĪn synnyinmaataan Viroa. Teosta lukiessa tulee miettineeksi, onko virolaisuus kenties yhdistelmÃĪ savolaista sanailutaitoa ja pohjanmaalaisten pelkÃĪÃĪmÃĪtÃķntÃĪ suorasanaisuutta.


Antto Terras on espoolainen virolaissyntyinen kirjailija ja stand up -koomikko, joka on erikoistunut jonkun henkilÃķn pilkkaamiseen tÃĪmÃĪn suostumuksella eli roastaamiseen. Terras on Kallion lukion kasvatti, joka jÃĪtti teatteritieteen yliopisto-opinnot kesken tajuttuaan lopulta, ettÃĪ todellinen elÃĪmÃĪ yliopiston ulkopuolella on paljon herkullisempi tarkkailun kohde kuin antiikkiset teoriat nÃĪyttÃĪmÃķllÃĪ olosta. Terras on kirjoittanut viisi nÃĪytelmÃĪÃĪ ja neljÃĪ kirjaa, joista mainittakoon suuren suosion saavuttanut Stockmann Yard. MyymÃĪlÃĪetsivÃĪn muistelmat sekÃĪ Pilkkuun asti. Baarimestarin muistelmat.


Free Books Download "Helsinki-Tallinn express" PDF ePub Kindle