Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Helt ude i hampen - mails fra underklassen" by Karina Pedersen # eBook PDF Kindle ePub Free

Helt ude i hampen - mails fra underklassen

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Helt ude i hampen - mails fra underklassen
  • Author : Karina Pedersen
  • Release Date : January 23, 2016
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 303 KB

Description

Nu er det endelig sket. Frem med Othellolagkagen! Min mor er blevet fÃļrtidspensionist (…) Jeg lider, derfor er jeg. Der er identitet i lidelse, og det er der mange, der glemmer. I hvert fald er min mor glad for sin nye titel, og hun fortÃĶller det til alle, som gider lytte:-)

Helt ude i hampen er Karina Pedersens personlige rapport fra den danske ghetto-underklasse – der, hvor alle har det til fÃĶlles, at de iflg. forfatteren skal bruge en erfaren slÃĶgtsforsker for at finde frem til et familiemedlem, der har haft et almindeligt lÃļnarbejde.

Forfatteren skÃĨner ingen, heller ikke sin egen dysfunktionelle familie. Hun skriver om brÃļdrenes endelÃļse fiaskoer, den pillemisbrugende mor og den fravÃĶrende far. En fortÃĶlling, hvor det eneste mÃļnster, der brydes, er underklassens evne til at synke dybere, end den burde, fordi de mennesker, vi mÃļder, vÃĶlger at gÃļre sig afhÃĶngige af ydelser fra det offentlige, og kun ser sig selv som ofre for tilfÃĶldigheder. Skrevet sÃĨ rÃĨt og sÃĨ sjovt, at man ikke aner, om man skal grÃĶde eller grine.


PDF Books "Helt ude i hampen - mails fra underklassen" Online ePub Kindle